Најпознатите бркови (фото)

Дојде и Моември или Мовембер како повеќе сакате, тоа е годишен настан кој трае во текот на ноември, а целта е пуштање мустаќи со цел зголемување на свесноста за прашањата поврзани со здравјето на мажите, како рак на простатата и останато. Сега имате причина плус да не се бричите ако вашата девојка го бара тоа од вас. За оние кои ќе се приклучат на настанот и гордо ќе го сукаат бркот до декември, редно е да ги испочитуваме едни од најпознатите светски бркови.

Movember-Chaplin_2719444k

Чарли Чаплин

Movember_Freddie_M_2719377k

Фреди Меркури

Movember_lemmy_2719389k

Леми Килмистер

Movember_Borat_2719378k

Саша Барон Коен

Movember_Poirot_2719397k

Поаро

Movember__Inspecto

Инспектор Клузо

Movember_tom_selle

Том Селек

salvador

Салвадор Дали

hitler

Адолф Хитлер и Јосиф Сталин

lionel-richie

Лионел Ричи

3e9d021e85b8c59528ddeb04817d2a62

Алберт Ајнштајн

lama

Ганди

hulk-hogan-moustache

Хулк Хоган

 

Ron-Jeremy.ss_full

Рон Џереми