Најпродаваните автори на Балканот на гости во Еден на Еден

Како би изгледала денеска Југославија доколку не се распаднеше? Во неговата нова книга „Е баш ви фала“, контроверзниот српски автор, водител и активист Марко Видојковиќ ја покажува неговата замисла – суперздравство, одлично образование, домашно производство, научни достигнувања.

Во најновата „Еден на Еден“ епизода, Видојковиќ направи паралела и меѓу српските и македонските проекти како Скопје 2014 и Белград на вода.

На каучот кај Жаре во неделата гостуваше и првиот НЛП-тренер на Балканот, Славица Скваер, која покажа како може да си помогнете себеси со невролингвистичкото програмирање.

И Видојковиќ и Сваер во моментот се најпродаваните автори на Балканот, а нивните нови дела ќе бидат претставени на престојниот Саем за книги.

Во недела на „Канал 5“ ќе биде прикажана последната епизода од оваа сезона пред почетокот на BEST OF епизодите. Не ги пропуштајте Игор Анкгелов и Влатко Лозаноски!