Пеперминт feat. Жаре – Девојката со точакот

Во последното издание на #1на1 гостин ни беше Горан Трифуновски – Пајак, а освен тоа што сподели многу интересни приказни и анегдоти секако моравме да го искористиме и за настап во живо на некој од многуте хитови на Пеперминт. Така да, без многу одложување еве го настапот на Пеперминт во кој им се придружи некој чуден дечко на гитара 😀