Панчев од Еден на Еден сезона 4

Ѕвер си е човекот, нема што… Секоја му чест нему и на Калински за тоа што беа така добри и забавни коментатори на ова светско првенство. Не само што немаше да биде исто без нив, туку и искрено ќе беше неброено пати поглупаво…

Даре е наш пријател од порано, со него имавме супер муабет во сезона 4 од нашето шоу. Затоа, на крајот од ова светско решаваме да ве потсетиме на муабетот што го направивме со Кобрата тогаш –

Даре за грците –

Даре за тоа дека не требало никогаш да замине во Интер –

Целиот разговор со Дарко Панчев –