Панки за тепачката со Унпрофор

Панки ни раскажа за легендарната тепачка против Унпрофорците во 90-тите, во неговиот тогашен ресторан. По тепачката, заради херојскиот потег – биле поканети кај Шешељ каде останале цели 20 дена 😁