„ПО ТЕБЕ“ – документарен филм за Тоше Проески

Игор Џамбазов, Калиопи, Гаро Тавитјан и многу други пријатели на Тоше Проески зборуваат во документарниот филм создаден во 2011 година од страна на Жарко Димитриоски и екипа на А1 телевизија.

Прикажан само еднаш на телевизија, изваден од нашата архива – „По тебе“ за Тоше Проески сега достапен на интернет.