Разговорот на Слаткаристика и Кање Вест

Па време е да се појави и маж што ќе го прекине Кање Вест 😀

Ние се сложуваме со Слаткаристика дека рапот на Груевски и Заев е најдобриот македонски хип-хоп, а доколку не сте го погледнале истиот тоа можете да го сторите на следниот линк.

 

slatkar