Шокантно: Новости во Пробиштип

И оваа недела вечер е резервирана за „Фчерашни новости“. Во новата епизода екипата открива:

– Шокантно: Новости во Пробиштип
– Каков јубилеј слави Градот на јаболкото?
– Фчерашни на гости кај Пржинскиот берберин

Екипата неделава одбележува и една година во македонскиот етер. Првата епизода на „Фчерашни новости“ се емитуваше пред точно една година, доволно долго публиката да ги запознае и да ги засака сите „фчерашни“ ликови од тимот на Бранко Огњановски.

Во тек е втората сезона на најгледаната сатирично-хумористична емисија, а оваа недела ја гледаме епизодата 22. Дознајте последни оваа недела, 19:10 часот на Телма.