Што ќе гледаме оваа недела на Фчерашни

„Фчерашни новости“ екслузивно од терен: Во тек е панихидата за палмите! Во недела следи уште една епизода од најгледаната забавно-сатирична емисија на македонските телевизии.

Во неа: Eкспертска анализа за тоа дали опаѓа индексот на сиромаштија во Македонија?

Неверојатно: Зголемена депресија кај македонските земјоделци!

Во недела, 30 април, во 19:10 часот, ве чекаме на „Телма“ телевизија. Следи епизода 23 на „Фчерашни новости“!