Што се случува на денот кога снимаме?

Пред да се упатиме кон студио, на денот на снимање на нова „Еден на Еден“ се проверуваат сите материјали, реквизити, фотографии, видеа, гардероба, сценарија и прилично голема паника ни е низ канцеларија…Додуша, за кој како, нели? :p