Трнлив е патот до ѕвездите

Патување со автобус до студиото во Тетово, Седиш на трње дур снимаш, зашто треба да го фатиш автобусот за назад, носиш тешки инструменти на грб, снимаш во студио што можеш да си го дозволиш и што ли уште не. Но, упорноста секогаш се исплатува.

Слушнете ги сите приказни на Лозано во Еден на еден, оваа недела на Канал 5, во 18:30 часот