Убавиот, Среќниот и Третиот

Убавиот, Среќниот или Третиот – Кој ќе победи на масата наречена Македонија? Во новата епизода „Фчерашни новости“ одлично ја илустрираа играта која во моментот се игра и картите во ракавот на секој играч.

Кој не стигна да ја погледне, епизодата 10 ја заслужува секоја една од 27-те минути одвоени за неа.

Во последната епизода на „Фчерашни новсоти“ гледајте и:

  • Зошто дури сега се ловат ситните риби?
  • Фчерашни дебата: Има или нема радиоактивен отпад на Дрисла?
  • Од што е незадоволен еден вистински македонски патриот?

Пародичните вести ќе нѐ дружат и следната недела. Не ги пропуштајте новите „Фчерашни новости“ во недела од 20 часот на „Телма“ или во живо на нивната официјална страница.