Весна Петрушевска спремна за втора рунда „Еден на Еден“

После нејзиното минатогодишно гостување, секогаш забавната и харизматична Весна Петрушевска повторно ни доаѓа на гости за да ни приреди фантастично шоу. Освен за веселите работи, Весна ќе проговори и за проблематичните мигови кои досега беа скриени од очите на јавноста.

Третата епизода на #1на1 ќе може да ја погледнете оваа сабота во 19:15 часот на Телма!