Зад камерите со Чола

Кога конечно успеа да ја помине толпата обожаватели кои дојдоа во студиото на Еден на Еден, а притоа и со сите нив трпеливо да се поздрави и слика, почна снимањето на епизодата со еинствениот Здравко Чолиќ.

Атмосфера каква што секој сака за време на снимање, супер муабети, многу смеење, песни…Вака помина нашиот ден со Чола: