Заев VS Груевски – трето соочување

По повеќе од година и пол, рап-титаните Заев и Груевски повторно се соочуваат. Рап-битка број 3 е тука, но прво потсетете се како почна се!

Тоа не доведе до последната епизода на Еден на Еден, кога Жаре конечно реши да ја претстави и третата рап битка!

Која ви е нај?