Жаре тргна на снимање!

Жаре, Владо,Мешевски и екипата е спремна за осмата сезона на нашето шоу. Влегоа во нивните фордови и тргнаа накај нашето студио.

#1на1 сезона 8 – 12.11 на Телма!