Жељко Самарџиќ на хелиум!

Една од работите што гостите ја знаат при нивното гостување во нашето шоу е тоа дека ќе мора да кажат нешто под дејство на хелиум. Можеби ни “избега” при неговото прво гостување, но овој пат моравме да му дадеме балон со хелиум на Жељко Самарџиќ. Жељко  имаше за задача на хелиум да одговори на одредени прашања користејќи само текст од негови песни.

Ние мислиме дека се снајде поприлично добро 😀

 

 

Целата емисија и монологот и јавувањата од истата ќе може да  ги погледнете доколку стиснете на зборовите во реченицава 😀