Марјан Ѓорѓиевски за психолошкиот профил на пејачите

Најновото видео од нашиот пријател Марјан Ѓорѓиевски. Него го гледаме во живо со нов материјал во четврток, 13 декември во Домот на АРМ во Скопје (детали тука), а дотогаш слушнете што мисли тој за македонските пејачи: